Naš dom, naše življenje, naše sanje

Inovacije in tehnologije so last vseh.

Po letih trdega dela je Dreame pripravil vrsto temeljnih izumov in več kot 150 temeljnih patentov, kot so visokohitrostni motor, monokularni strojni vid, SLAM (hkratna lokalizacija in kartiranje) in večstožčasto ciklonsko ločevanje, med kateri številni patenti so na vodilnem svetovnem položaju.

Rojeni pionirji.

785

Vloženih patentov

419

Letnih patentov

60%

Pričakovanih patentov

248

Patentov za izume

Preprosto očistite, razvajajte svoj dom.

Inovativnost bo za nas ključna beseda v naslednjem petletnem obdobju. Več energije in časa bomo porabili za učenje vpogledov strank, kar nam bo pomagalo tudi pri naši inovativnosti in razumevanju potreb potrošnikov,« je dejal Hao Yu. Dreame bo ostal globoko zavezan zagotavljanju najzmogljivejšega izdelka za lažjo izkušnjo čiščenja za naše globalnih uporabnikov.

Ustanovitelj, Yu Hao

Naša vizija je ustvariti središče skupnosti.

Naša vizija je ustvariti več kot trg, kjer bi lahko ljudje dobili potrebna orodja, ampak ustvariti središče skupnosti, kjer bi se lahko vsi učili in razpravljali o naslednji tehnologiji ter o tem, kako lahko vplivajo na boljše stvari.

Več kot 50 % ljudi v Dreame je inženirjev.

Dreamejevi inženirji so z univerz svetovnega razreda, sestavljeni iz vodilnih strokovnjakov za vesoljsko dinamiko. Oddelek za raziskave in razvoj vsak teden gosti seminarje o znanosti in tehnologiji za razvoj izdelkov, neinženirji pa so najbolj dobrodošli za praktične aplikacije iz laboratorija.

Konec koncev smo v svetu zelo prepoznavni.

Podpirajo nas nekateri vodilni vlagatelji v industriji, ki se nam pridružujejo pri naši misiji pomagati ljudem do boljšega življenja.

Verjamemo, da najboljše še prihaja.

Zahvaljujoč dolgoletnim prizadevanjem je ekipa razvila niz neprimerljivih inovativnih dosežkov na področju inteligentne znanosti in tehnologije.