Mokro suhi sesalniki Dreame so idealni za čiščenje trdih tal (kot npr. parket, ploščice, …) saj poleg tega da tla temeljito posesajo, tudi pobrišejo. V glavi spredaj imajo vgrajene vrteče krtače, ki iz tal poberejo oz. pobrišejo umazanijo (zlitje kave in drugih tekočin, …) hkrati pa za seboj pustijo suho očiščeno površino. Na voljo so spodaj predstavljeni modeli. V primeru, da potrebujete pomoč pri izbiri se obrnite na naš prodajni oddelek na strani podpora.

Prikaz vseh 4 rezultatov

Dreame sesalniki za mokro in suho čiščenje

Dreame je priznano podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo kakovostnih sesalnikov. Med njihovimi najbolj priljubljenimi izdelki so mokro suhi sesalci. Ti predstavljajo inovativno rešitev za učinkovito čiščenje vašega doma. Ti napredni sesalci združujejo funkcionalnosti tradicionalnih suhih sesalnikov in mokrih sesalnikov, kar omogoča celovito čiščenje različnih površin.
Ta vrsta sesalnikov je idealna rešitev za vse gospodinjske potrebe in zagotavlja izjemno učinkovitost pri čiščenju.

Razlike med mokro suhimi sesalci in suho mokrimi sesalniki

Prva stvar, ki jo je treba pojasniti, so razlike med mokro suhimi sesalci in suho mokrimi sesalniki. Obe obliki sesalnikov imata isto funkcijo - čiščenje, vendar se razlikujeta glede na vrsto površine, ki jo želite očistiti. Mokro suhi sesalci so namenjeni predvsem za čiščenje trdih površin, kot so ploščice, parket ali laminat, medtem ko so suho mokri sesalniki bolj primerni za čiščenje preprog, preproge ali oblazinjenega pohištva. Suho mokri sesalniki omogočajo, da se učinkovito spopadete s prahom, umazanijo, madeži in celo tekočinami.

Funkcije mokro suhih sesalcev

Dreame mokro suhi sesalci so opremljeni s številnimi naprednimi funkcijami, ki omogočajo enostavno in učinkovito čiščenje. Nekatere od teh funkcij vključujejo:

  1. Večnamenska uporaba: Lahko jih uporabljate za različne vrste površin - od trdih talnih oblog do preprog.
  2. Močna sesalna moč: S pomočjo visokokakovostnega motorja imajo mokro suhi sesalci Dreame izjemno močno sesalno moč, kar omogoča temeljito odstranjevanje umazanije in prahu.
  3. Mokro čiščenje: Nekateri modeli mokro suhih sesalcev Dreame ponujajo tudi funkcijo mokrega čiščenja, ki omogoča enostavno čiščenje madežev ali razlitih tekočin.
  4. HEPA filtracija: HEPA filter poskrbi za čisto in zdravo okolje, saj ta učinkovito zajame drobne delce prahu, bakterije in alergene.

Področja uporabe mokro suhih sesalcev

Mokro suhi sesalci Dreame so idealna izbira za številne naloge čiščenja. Uporabite jih lahko v različnih prostorih, kot so domače hiše, pisarne, hotelske sobe ali javne ustanove. Zaradi njihove vsestranskosti so primerni tako za enkratna opravila kot za redno čiščenje.

Izbira pravega mokro suhega sesalca

Pri izbiri primernega mokro suhega sesalca je pomembno upoštevati vaše individualne potrebe. Bodite pozorni na sesalno moč, kapaciteto posode za prah, možnost samočiščenja, kapaciteto baterije in druge funkcije, ki vam bodo olajšale čiščenje.

Z Dreame mokro suhimi sesalci boste zagotovo zadovoljni, saj vam bodo nudili izjemno zmogljivost in udobje pri vsakem čiščenju. Ne glede na to, ali želite očistiti trda tla ali preproge, bodo ti vrhunski sesalniki naredili delo brezhibno. Pridobite svojega Dreame mokro suhega sesalca danes in si olajšajte gospodinjska opravila!