Robotski sesalniki Dreame bodo avtonomno čiščenje vašega doma postavili na višjo raven. Izbirate lahko med spodnjimi modeli. Na voljo so osnovni, brez postaje. Lahko pa izberete tudi takšnega, ki ima priloženo samopraznilno postajo. Slednja bo robota ob končanem opravilu izpraznila (košek za smeti) in tako bo že pripravljen na nadaljno uporabo. Samopraznilno postajo pa lahko praznete le enkrat mesečno. Če pa želite popolno avtonomno izkušnjo čiščenja pa vam svetujemo, da izberete robotski sesalnik s samočistilno postajo. Ta ne bo sesalca le izpraznila temveč mu bo tudi zamenjala vodo in očistila krpo spodaj.

Prikaz vseh 10 rezultatov

-14%Ni zaloge
Dreame L10s PRO robotski sesalnik
ali od 11,00 € / mesec

Dreame L10s PRO robotski sesalnik

Original price was: 499,90 €.Current price is: 429,90 €.
-14%
Dreame D10S PRO robotski sesalnik
ali od 11,00 € / mesec

Dreame D10S PRO robotski sesalnik

Original price was: 499,90 €.Current price is: 429,90 €.

 
 

Robotski sesalnik: Revolucija v čiščenju vašega doma

Robotski sesalec: Prihodnost čiščenja tal

Robotski sesalec je postal ključni pomočnik v mnogih gospodinjstvih, kjer olajša vsakodnevno čiščenje in vzdrževanje čistoče. S sodobnimi tehnologijami in naprednimi funkcijami omogoča avtomatizirano sesanje brez človeškega posredovanja, kar pomeni manj skrbi za vzdrževanje čistoče v vašem domu. Te pametne naprave ne le zmanjšajo čas, ki ga porabite za čiščenje, temveč tudi povečajo učinkovitost čiščenja, saj natančno in sistematično obdelujejo tla. Robotski sesalec lahko programirate tako, da opravi delo medtem ko niste doma, zato se lahko vedno vrnete v čist in urejen prostor.

Robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje: Popolna rešitev za vsak kotiček

Robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje je napredna različica robotskih sesalnikov, ki združuje funkcionalnosti sesanja in pomivanja tal. Ti modeli so opremljeni z rezervoarjem za vodo in čistilnimi krpami, kar jim omogoča, da hkrati pobirajo prah, drobtine in druge nečistoče, ter čistijo tla z vodo. To je še posebej koristno za površine, ki zahtevajo dodatno nego, kot so ploščice ali kuhinjski prostori. Robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje omogoča temeljito čiščenje vašega doma brez napora, kar pomeni manj časa, ki ga morate porabiti za ročno čiščenje in več časa za uživanje v čistem domu.

Zakaj izbrati robotski sesalec?

Robotski sesalec prinaša številne prednosti, ki ga postavljajo pred tradicionalne sesalnike. Ena izmed ključnih prednosti je njegova sposobnost samodejnega delovanja. S pomočjo senzorjev in pametne navigacije se robotski sesalci izognejo oviram, kot so pohištvo in stopnice, ter zagotavljajo enakomerno pokritost celotnega prostora. Mnogi modeli so opremljeni tudi z aplikacijami, ki omogočajo daljinsko upravljanje in programiranje, kar pomeni, da lahko čiščenje nastavite in spremljate iz katerekoli lokacije.

Robotski sesalci so idealni za domove z hišnimi ljubljenčki, saj učinkovito pobirajo dlake in druge nečistoče. Poleg tega, njihova nizka višina omogoča, da dosežejo tudi težko dostopna mesta, kot so prostori pod pohištvom. Brezžično delovanje in samodejno polnjenje baterije omogočata brezskrbno uporabo, saj se sesalec sam vrne na polnilno postajo, ko je baterija skoraj prazna.

Robotski pomivalec tal: Čista tla brez napora

Robotski pomivalec tal kombinira funkcije sesanja in pomivanja, kar omogoča dvojno čiščenje tal v enem. To je izjemno uporabno za prostore, kjer se tla hitro umažejo ali za gospodinjstva z otroki in hišnimi ljubljenčki. Robotski pomivalec tal učinkovito odstranjuje madeže, razlitja in prah ter hkrati zagotavlja temeljito vlažno čiščenje površin. S tem prihranite čas in energijo, ki bi ju sicer porabili za ločeno sesanje in pomivanje.

Kako izbrati pravi model?

Pri izbiri robotskega sesalnika ali robotskega pomivalca tal je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Najprej preverite kapaciteto baterije in čas delovanja, da zagotovite, da bo naprava lahko očistila vse potrebne površine v enem ciklu. Prav tako preverite funkcionalnosti senzorjev in navigacije, saj te vplivajo na učinkovitost čiščenja in sposobnost naprave, da se izogne oviram.

Če imate različne tipe talnih površin, kot so parket, preproge in ploščice, izberite model z nastavljivimi načini čiščenja in možnostjo suhega in mokrega čiščenja. Robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje je idealna izbira za takšne situacije, saj omogoča celovito čiščenje različnih vrst tal.

 


 

Robotski sesalniki in robotski pomivalci tal predstavljajo sodobne rešitve za učinkovito čiščenje vašega doma. S široko paleto funkcij, ki vključujejo suho in mokro čiščenje, avtomatizirano delovanje in pametno navigacijo, omogočajo preprost in udoben način vzdrževanja čistoče. Izberite pravi model glede na svoje potrebe in uživajte v brezskrbnem, čistem okolju brez napora.